Chci nezávaznou nabídku
+420 272 705 789
Search
MenuMENU

×

Anglický pěch AP 500

Výrobce: SMS

Dostupnost: na dotaz

Anglický pěch je nářadí pro předseťovou přípravu v podmínkách těžkých půd a klasickém orebním agrotechnickém postupu. Anglický pěch zvládá účinné zpracování přeschlých jílovitých půd a je garantem efektivního... Podrobný popis



Soubory ke stažení:



Podrobný popis

Anglický pěch je nářadí pro předseťovou přípravu v podmínkách těžkých půd a klasickém orebním agrotechnickém postupu. Anglický pěch zvládá účinné zpracování přeschlých jílovitých půd a je garantem efektivního zvládnutí předseťové přípravy zejména v letním období. Základním pracovním orgánem je dvojice těžkých pěchů v provedení tzv. doubledisc (DD), které vysokou váhou a ostrou hranou zpracují jakoukoliv přeschlou a tvrdou půdu.

Před dvojicí valů jsou dva stupně rovnání povrchu:

  1. Radlicová sekce s radlicemi ve dvou řadách a osovým rozestupem 330 mm zajišťuje hrubé zpracování a rozprostření ornice. Tato sekce je plynule svisle polohovatelná, a to při práci stroje. To umožňuje její pohotové vyřazení v případě zpracování mokrých míst.
  2. Pružný smyk provádí především účinné rovnání povrchu před pěchem. Je sestaven z tuhých plochých per jejichž sklon je polohovatelný v pěti stupních a rovněž přítlak na povrch lze zvyšovat ve stupních pomocí hydroklipů na hydraulických válcích. Těmi se smyk zapojuje nebo vyřazuje z práce, a to za provozu v případech, kdy je třeba zajistit průchodnost např. většího množství slámy.
    Za pěchem je jednořadý, výškově polohovatelný zavlačovač tvořený pruty o průměru 12 mm.

Videa pěchů v akci:

Přepravní šířka 2750 mm
Pracovní šířka 5 m
Přepravní délka 5900 mm
Hmotnost 5025 kg
Přepravní výška 3280 mm
Požadovaný min. výkon 150 - 170 kW
Pracovní rychlost 6 - 7 km/h
Počet radliček 15 ks


Rád bych poptal

Stisknutím tlačítka "odeslat" uděluji souhlas se zpracováním osobních údajů.